Golf Paraplu Windveer Extra Sterk Oranje – Nederland


Paraplu geschikt voor gebruik in een universele parapluhouder.

Golfparaplu Windveer Oranje
FULL-SIZE Golfparaplu voor maximale bescherming in regen en wind! 

– Ø 120 CM 

– Kleur Oranje

– 8 banen

– 110cm 70cm windproof doek totale lengte paraplu 80cm

– Zwarte glasfiber stok en frame 

– Rubberen handvat (zwart)

– Geschikt voor op elke golftrolley past in iedere parapluhouder

– Windveer

Door het gebruik van een fiberglas frame is deze paraplu zeer geschikt bij harde wind voor zowel golfspelers als wandelaars.

Golfdiscountstore.nl
Golfdiscountstore.nl is opgericht in 2005 en heeft een ruime ervaring opgedaan in het veilig en vertrouwd online winkelen op internet. Golfdiscountstore is een onderdeel van I-Shopz BV en valt onder de overkoepelende paraplu van i-Shopz.

De hoofddoelstelling van Golfdiscountstore.nl is om een zeer breed assortiment golfartikelen van verschillende golfmerken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarmee kan Golfdiscountstore zowel de beginnende golfer als ook de gevorderde golfer van dienst zijn. 

Natuurlijk kunt u bij Golfdiscountstore alle producten bij ons in de showroom bekijken en aanschaffen. U krijgt bij ons een eerlijk advies. Het is niet zo dat altijd de duurste golfartikelen voor u de beste aanschaf zijn. Wij geven advies op maat en zorgen dat u de juiste materialen koopt waar u vele jaren golfplezier van zult hebben. 

Naast de grote keuze in golfsets verkopen wij ook diverse golftrolleys, golftassen, golf-schoenen, golf-oefenmaterialen en alle bijbehorende golfaccessoires.

Westerwerf 5a 1911 JA Uitgeest 
Tel: +31(0)85 8773179  Info@golfdiscountstore.nl

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8713414815963
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Falcon

Bekijk de website van de adverteerderSource link