Golfparaplu Hoge Kwaliteit Zwart – Nederland


Nu een zeer sterke paraplu speciaal gemaakt voor golfers. De paraplu is windproof.

Golfparaplu Hoge Kwaliteit

 ● 130 CM diameter
 ● Automaat
 ● Wordt geleverd met Foedraal
 ● Hoogwaardig oranje glasfiber frame
 ● 210T polyester pongee doek
 ● Overlappende panelen om de wind door te laten
 ● 8 banen
 ● Zwart rubberen finished handvat
 ● Handvat recht geschikt voor in iedere parapluhouder
 ● Totale lengte golf paraplu 96 centimeter

Dit is een golfparaplu van hoogwaardige kwaliteit en speciaal gemaakt voor golfers die droog willen lopen. De paraplu heeft een sterk fiberglas frame met zeer goede belijning. Bent u op zoek naar een goede betaalbare golfparaplu dan is dit een goede keuze.

Golfdiscountstore.nl
Golfdiscountstore.nl is opgericht in 2005 en heeft een ruime ervaring opgedaan in het veilig en vertrouwd online winkelen op internet. Golfdiscountstore is een onderdeel van I-Shopz BV en valt onder de overkoepelende paraplu van i-Shopz.

De hoofddoelstelling van Golfdiscountstore.nl is om een zeer breed assortiment golfartikelen van verschillende golfmerken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarmee kan Golfdiscountstore zowel de beginnende golfer als ook de gevorderde golfer van dienst zijn. 

Natuurlijk kunt u bij Golfdiscountstore alle producten bij ons in de showroom bekijken en aanschaffen. U krijgt bij ons een eerlijk advies. Het is niet zo dat altijd de duurste golfartikelen voor u de beste aanschaf zijn. Wij geven advies op maat en zorgen dat u de juiste materialen koopt waar u vele jaren golfplezier van zult hebben. 

Naast de grote keuze in golfsets verkopen wij ook diverse golftrolleys, golftassen, golf-schoenen, golf-oefenmaterialen en alle bijbehorende golfaccessoires.

Westerwerf 5a 1911 JA Uitgeest 
Tel: +31(0)85 8773179  Info@golfdiscountstore.nl

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8713414815567
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Falcon

Bekijk de website van de adverteerderSource link