Setje van 3 Mangohouten Plantenbakken|Metaal – NederlandMooie set van 3 houten plantenbakken is perfect voor het verbouwen van groenten, bloemen, kruiden en fruit. Met zijn decoratieve ontwerp is deze plantenpot een stijlvolle aanvulling op je tuin, balkon of terras. Maar ook voor in de woonkamer om er een gezellige plekje van te maken.

Deze plantenbakken is gemaakt van ruw mangohout, wat duurzaam en stevig is. Mangohout is een tropisch hardhout dat veel kracht kan dragen en bestand is tegen slijtage. Het voortreffelijke vakmanschap en de prachtige houtnerven zorgen ervoor dat elke plantenbak net iets anders is dan de rest. Het gepoedercoat stalen frame zorgt ook voor extra stabiliteit. De bloembakken hebben drie verschillende hoogtes;

100x35x85 cm

85x35x70 cm

70x35x55 cm

Bovendien zijn de plantenbakken ruimtebesparend omdat de ruimte eronder kan worden gebruikt om zaden, aarde, een gieter, enz. op te bergen.

Mooie set van 3 houten plantenbakken is perfect voor het verbouwen van groenten, bloemen, kruiden en fruit. Met zijn decoratieve ontwerp is deze plantenpot een stijlvolle aanvulling op je tuin, balkon of terras. Maar ook voor in de woonkamer om er een gezellige plekje van te maken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Arc Living
 ● SKU (eigen artikel code): 2045

Bekijk de website van de adverteerderSource link